Pratite nas:
Kompanija Voli nagradila najbolje studente
Datum: 01.06.2019
Predsjednik kompanije Voli, Dragan Bokan, nagradio je 25 studenata Ekonomskog fakulteta. Pored novčane nagrade, studenti su dobili priliku za zaposlenje u kompaniji Voli u trajanju od pola godine, sa početnom platom od hiljadu eura.

Ukoliko se zadovoljavate time da budete neko ko je zamjenljiv i ko je radno angažovan samo do 15h, onda svoje zaposlenje tražite u državnom sektoru. Ali, ako želite za sebe više, pronađite svoje mjesto u privatnom sektoru, budite dio ozbiljne tržišne utakmice. Brusite i razvijajte svoje vještine. Ukoliko imate preduzetničkog duha, oprobajte se u samostalnom vođenju biznisa.
Nudimo vam jedinstvenu mogućnost-radno angažovanje u Voliju sa početnom platom od 1000 eura! Pokažite da ste dorasli izazovu.
Pred nama su velike mogućnosti, a razvoj kompanije počiva na kadru
” istakao je on.

Takođe, on je prisutnim studentima opisao početak i razvoj svog privatnog biznisa u vremenu koje nije bilo naklonjeno preduzetnicima, motivišući ih da od prvog dana unapređuju svoje vještine i radne navike.

 -Uvjereni smo da su jake veze poslovnog sektora i visokog obrazovanja od vitalnog značaja. Dokaz je i partnerstvo sa jednom od najuspješnijih domaćih kompanija, Voli trejd koje će biti nastavljeno – rekao je dekan prof. dr. Nikola Milović.

U ime najboljih studenata obratio se Nikola Radanović. On se zahvalio u ime svih studenata kompaniji Voli zbog prilike da svoju karijeru otpočnu u toj kompaniji uz izuzetne uslove.

© All rights reserved 2017 VOLI trade, Powered by Amplitudo