Pratite nas:
NOVI HIPERMARKET, NOVI KONCEPT 22. OKTOBRA
Datum: 12.10.2019
Kompanija Voli 22. oktobra otvara svoj novi hipermarket, na ulasku u Podgoricu, iz putnog pravca Budva, Cetinje, Podgorica.

Tokom prva dva dana otvaranja poklanjamo 10% popusta na cijeli asortiman!


U bogatoj ponudi će se naći veliki broj domaćih proizvoda, brižno odabrani  uvozni proizvodi, svježa riba, poljoprivredni proizvod iz Volijevog uzgoja na Šasu, proizvodi Volijeve pekare i kuhinje.

Poseban akcenat je na zdravoj hrani, svježim namirnicama koje su prvi izbor potrošača koji posebno vode računa o uravnoteženoj ishrani.

Ono što predstavlja novinu je poseban dio namijenjen potrošačima koji žele da uštede svoje vrijeme kupovinom hrane i napitaka "za ponijeti".

U ponudi će se osim raznih vrsta kafa, svježe cijeđenih sokova i smutija, naći i svježe pripremljene voćne i povrćne obrok salate, ali i specijaliteti sa roštilja: hamburgeri, kobasice, razne vrste mesa...Posebna pažnja će biti poklonjena sendvičima sačinjenim od najkvalitetnijih namirnica, kao i picama koje se pripremaju po neprevaziđenoj originalnoj italijanskoj recepturi. Navedena specijalna ponuda predstavlja novi koncept u ponudi, sa nazivom Izvolite.

© All rights reserved 2017 VOLI trade, Powered by Amplitudo