Pratite nas:
Mastercard i Voli poklanjaju stan u Crnoj Gori
Datum: 24.10.2019

Mastercard i Voli vas pozivaju da od 25. oktobra do 10. decembra 2019. godine, učestvujete u velikoj nacionalnoj nagradnoj igri Započni kupovinom proizvoda Naša bašta, završi kao vlasnik stana, i steknete mogućnost da osvojite stan u Crnoj Gori kao i druge vrijedne nagrade.

Razvoj i uspjeh kvalitetnih lokalnih proizvoda su dio inicijativa u kojima Mastercard sa zadovoljstvom učestvuje, jer su domaći proizvodi koji mogu da pariraju ili čak nadmaše kvalitetom uvozne, pokazatelj rasta tržišta i odlične ponude potrošačima.

Ovom prilikom kupujući svježe Volijeve proizvode Naša bašta, korisnici Mastecard® kartica imaju priliku da osvoje stan na području Crne Gore i tako započnu neke nove neprocjenjive zajedničke trenutke.

Pravo na učešće u Nagradnoj igri imaju sva fizička lica, državljani Crne Gore, koja imaju prebivalište na teritoriji Crne Gore i koja kupe proizvod iz Nagradne kategorije i obave beskontaktno plaćanje tih proizvoda Mastercard® karticom.

Učesnici nisu dužni da izvrše nikakvu posebnu uplatu i/ili plate bilo koju naknadu za učestvovanje u Nagradnoj igri.

Nagradni fond se sastoji od 11 nagrada, i to:

1.  1 stan na teritoriji Crne Gore u vrijednosti od 52,000 EUR sa PDV-om

2. 10 poklon vaučera za trgovinu u maloprodajnim objektima Voli Trade d.o.o. u iznosu od 50 EUR sa PDV-om

Za učešće u Nagradnoj igri Učesnici za vrijeme trajanja Nagradne igre moraju da pošalju SMS poruku na broj 067 424 424 sljedeće sadržine: "broj odobrenja sa slipa (razmak) ime (razmak) prezime (razmak) mjesto prebivališta".

Izvlačenje dobitnika organizovaće se pred Komisijom u prostorijama maloprodajnog objekta - Super Voli, Voli 50 na adresi Cetinjski put bb. 

Spisak dobitnika koji su izvučeni u nagradnom kolu biće objavljen na sajtu  www.volivasvoli.com u roku od 2 dana od dana izvlačenja.

Više o Uslovima učešća pogledajte na: bit.ly/32NgBwc

 

 

© All rights reserved 2017 VOLI trade, Powered by Amplitudo