Pratite nas:
VOLI CENTAR Danilovgrad
Datum: 08.05.2020

S posebnim zadovoljstvom se pripremamo za otvaranje Voli hipermarketa u Danilovgradu.

Danilovgrad će, uz ostala četiri marketa koje otvaramo ove godine,  na najljepši način obilježiti ovu godinu u kojoj  slavimo četvrt vijeka od osnivanja kompanije Voli.

 

Voli centar  u Danilovgradu se prostire  na ukupnoj parceli površine 21.063m2. U prvoj fazi, planirana je gradnja hipermarketa, koji će se prostirati na površini od 3.550m2. Hipermarket će predstavljati spoj inovativnih tehnoloških rješenja, tradicionalno bogate ponude uz najpovoljnije cijene na tržištu.

Sigurni smo da će zadovoljiti sve potrebe potrošača svih kategorija, a osim  Volijeve standardne ponude prehrambenih i neprehrambenih artikala, u  objektu biti implementiran naš novi Take&go concept.

 

Imajući u vidu ponudu i uslugu, kao i sve druge  visoko profilisane standarde koje naša kompanja prati u svim segmentima, kao i frekventnost i poziciju lokacije, siguni smo da će dati značajan doprinos unaprjeđenju kvaliteta ponude  danilovgradske opštine. Smatramo posebno važnim to što će u našem novom objektu svoje zaposlenje naći oko 120 stanovnika Danilovgrada i okoline, 80 u hipermarketu i 40 u pratećim sadržajima.  U prethodne tri godine, naša kompanija, najveća po broju zaposlenih u Crnoj Gori,  uvećala je broj radnika za 29%. Ono što nas čini posebno ponosnim je činjenica da je bez obzira na situaciju, nastavljamo  kontinuitet rasta broja zaposlenih, što je od velikog značaja u ovom izazovnom momentu suočavanja sa posledicama pandemije korona virusa.

 

Voli Centar u Danilovgradu na najljepši način predstavlja korak dalje u našoj razvojnoj strategiji, koja osim proširivanja poslovnih aktivnosti podrzumjeva odgovornost i unaprjeđenje kvaliteta život lokalne zajednice, naših zaposlenih, svih ljudi koji čine kompaniju Voli.

Radovi su realizovani u planiranom roku, tako da će hipermarket će biti otvoren u julu ove godine. Ovom prilikom, posebno zahvaljujemo predsjednici Opštine Danilovgrad Zorici Kovačević i njenom timu na pokazanoj profesionalnosti. Svojom efikasnošću  su doprinjeli uspješnoj realizaciji naših planova“  izjavio je predsjednik kompanije Voli, Dragan Bokan.

© All rights reserved 2017 VOLI trade, Powered by Amplitudo