Pratite nas:
OTKUP I PLASMAN POLJOPRIVREDNIH PROIZVODA
Datum: 14.07.2014
Veliko mi je zadovoljstvo da se u ime kompanije Voli, obratim javnosti ovom prilikom koja predstavlja za nas ne samo ostvarenje profesionalne ambicije već i posebne želje da domaća proizvodnja i naš crnogorski proizvodjač, konačno na pravi način valorizuju svoje napore putem adekvatnog plasmana.

Poznata Vam je poslovna politika kompanije Voli:orjentisanost prema potrošaču, društvena odgovornost i domaćinski odnos prema svemu što je naše i domaće.
Od svog osnivanja 1995,pa do danas,Kompanija je izrasla, sa punim pravom mogu reći u trgovinskog giganta na našem tržištu, prepoznatljiv crnogorski brend, objedinjujući lanac marketa i najjaču distribuciju u zemlji. Kompanija trenutno zapošljava 1.814 radnika,a Volijevu maloprodaju dnevno posjeti cca 70.000 kupaca.Tokom 2013.godine,kompanija je ostvarila bruto promet od 223.000.000 €,a neto nabavna vrijednost u kategoriji voća i povrća za 2013.godinu iznosila je 7.300.000€ 

Trudili smo se i uspijevali u tome, da većina kvalitetnih domaćih proizvoda, nadju mjesto u našim policama. Danas smo otišli korak dalje, zakupili smo halu AD Plodovi u Matagužima, tako da počinjemo sa otkupom i plasmanom poljoprivrednih proizvoda. 

Kompanija se odazvala javnom pozivu za zakup dijela imovine ovog akcionarskog društva, koji se sastoji od hladnjače površine 1.008m2 kapaciteta komore od 500t, zemljišta površine 47.409m2 i opreme:elektro viljuškara, agregata i kalibratora za voće i povrće.
Time su se stvorili kapaciteti da poljoprivredni proizvodjači koji poštuju standard kvaliteta i čije su cijene konkurentne, dobiju priliku za kontinuirani otkup njihovih proizvoda.
Sve što radimo, radimo sa aspekta ozbiljnog i dugoročnog poslovanja,tako je i ovog puta, planiramo da razvijamo i unaprijedjujemo otkup, da damo krila crnogorskoj poljoprivrednoj proizvodnji i da budemo pokretač i oslonac crnogorskom poljoprivrednom proizvodjaču.
U tom cilju, pozivam domaće poljoprivredne proizvodjače čiji je proizvod adekvatnog kvaliteta i konkurentne cijene da u Voliju prepoznaju partnera za budućnost i ozbiljan i odgovoran pristup proizvodnji. Vrijeme je da se crnogorskom proizvodjaču da uloga i mjesto koje mu pripada, ali je i vrijeme da oni prepoznaju značaj standardizovanog kvaliteta koji ne trpi improvizacije ni nerealne cijene.
Voli će predstavljati pouzdanog i sigurnog partnera, istovremeno modernog, okrenutog napretku i praćenju standard savremenih tržišta i inetrnacionalnih trendova. 

Savo Đurašić 

© All rights reserved 2017 VOLI trade, Powered by Amplitudo